Badkamer Meubel Van Douche Concurrent

Badkamer Meubel Van Douche Concurrent

..Badkamer Meubel..

Badkamer Meubel via Douche Concurrent

We gaan door met het volgende onderdeel van de badkamer, het badmeubel. Zoals jullie in mijn vorige post hebben kunnen lezen en zien, is de gehele badkamer verbouwd. Van de vloer tot de meubels, het bad, de douche, alles dus. In de vorige post heb ik jullie uitgebreid verteld over de showroom van Douche Concurrent en natuurlijk mijn prachtige nieuwe spiegel. Mochten jullie dit nog niet gezien hebben, hier is de LINK.

Zoals jullie kunnen zien heb ik gekozen voor een antraciet kleurige vloer. Ik vind dit persoonlijk erg mooi en stijlvol. Daarnaast past het perfect bij het idee dat ik in mijn hoofd had omtrent de meubels. Zo heb ik ook gekozen voor een antraciet kleurig badmeubel met 2 lades en een wasbak. Ik vind meerdere wasbakken ook prachtig maar dat liet de ruimte in dit geval niet toe. Mocht dit bij jou thuis wel passen dan zou ik daar zeker ook naar kijken, Douche Concurrent heeft daarin ook een enorm ruime keus. Goed genoeg daarover. Een antraciet kleurige meubel met een hoogglans witte bak, precies wat ik mooi vindt. De wasbak, het bad en de douche bak in een kleur. Het bad, de wastafel en de radiator in een kleur. De douche iets donkerder. Zoals jullie kunnen zien heb ik ook gekozen voor antraciet kleurige handdoeken die ik zowel in de la opberg, als hang op de radiator. Hier zullen jullie in de volgende posts alles over kunnen lezen en zien.

..Badkamer Design..

Een ander belangrijk item in de badkamer is de wastafel. De wastafel is een van de dingen die elke dag wordt gebruikt, meerdere malen. De opberg plek van handdoeken en dagelijkse verzorging. De plek waar de kraan een paar keer per dag aan gaat en ga zo maar door. Ik ben persoonlijk enorm blij met het geheel wat is gecreëerd door de diverse items van Douche Concurrent. Een uitstraling van luxe door de meubels, de kleur en de uitstraling ervan. Volgende week zal ik jullie meer vertellen over de design radiator, dan hebben jullie het volledige verhaal compleet.

Zoals benoemd twee ruime lades. Ik heb ervoor gekozen om al mijn dagelijkse verzorging op te bergen in de bovenste lade en een serie handdoeken in de onderste. Er passen ruim 7 handdoeken in die een formaat hebben over de gehele breedte. Mocht je kleinere handdoeken hebben passen er uiteraard meer in. De lades zijn beide voorzien van een soft close system wat ik persoonlijk erg fijn vindt. Op het moment dat dit niet zo is, en je let een keer niet top kun je de lades makkelijk beschadigen wat erg zonde is.

Badkamer meubel, antraciet grijs voorzien van 2 soft close lades.

Showroom in Beverwijk

Een enorm ruim assortiment badmeubelen bij de showroom in Beverwijk. Ook online te bestellen uiteraard. Ook hierin heeft Douche Concurrent mij enorm geholpen bij het maken van de keus. Bij het maken van mijn eigen keus ben ik langs geweest in de showroom, die op dat moment net af was. Enorm veel keus, luxe en kwaliteit is hoe het bij mij overkwam. Alle items zijn ruim opgesteld zoals je kunt zien waardoor je goed kunt kijken wat passend is in jouw badkamer. Zelf hou ik van het creëren van een en dezelfde stijl. Ik heb daarom een geheel gevormd op basis van kleur en type stijl. Luxe/hotel een een antraciet grijze kleur. Een enorme spiegel om de ruimte te benadrukken en te vergroten. Op het moment dat ik in mijn badkamer ben wil ik het gevoel hebben alsof ik in een hotel ben waar alles perfect hangt en staat. Nu woon ik natuurlijk liever thuis en wil ik dit gevoel ook in huis brengen. Door de meubels van Douche Concurrent heb ik dit voor mijzelf kunnen creëren waar ik enorm blij en trots op ben.

Ik ben ook enorm benieuwd wat jullie ervan vinden en wat jullie zelf erg mooi vinden in een badkamer.

Liefs Arielle XX

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique