Verlichte Spiegel Door Douche-Concurrent

Verlichte Spiegel Door Douche-Concurrent

Hi Hi allemaal, zoals jullie misschien hebben kunnen zien ben ik de afgelopen tijd enorm druk bezig geweest met de verhuizing. Gedurende deze verhuizing heb ik onder andere de gehele badkamer aangepakt. Ik ga jullie de komende tijd meenemen in deze verandering en zal jullie op de hoogte houden over de verschillende artikelen die ik hiervoor gebruikt heb. Zowel de spiegel, de radiator als het badmeubel heb ik via Douche Concurrent. Hier hebben ze een enorm ruim aanbod en voor iedere smaak iets passends.

Om jullie een beeld te geven bij de sfeer die Douche Concurrent uitstraalt en hetgeen ik wilde creëren in de badkamer, heb ik hier de beelden van de showroom in Beverwijk voor jullie.

Een en al pracht & Praal. Hier wil je toch gewoon alles uitzoeken voor je badkamer. Ik wel!
Ook mijn badmeubel komt van Douche Concurrent. Hier vertel ik jullie alles over in de volgende post!

De eerste stap naar een goed gevoel, precies wat ik kreeg in de showroom van Douche Concurrent in Beverwijk.

Zelf hou ik enorm veel van een strakke stijl. Mat zwart / antraciet grijs was mijn thema voor de badkamer, dit had je vast nog niet gezien. De vloer is antraciet grijs en hier heb ik alles bij aan gepast. Het bad is opnieuw bekleed en vanaf dat moment ben ik opzoek gegaan naar passende meubels zoals het badmeubel en de radiator die allebei antraciet grijs zijn. Deze twee producten zullen in twee verschillende posts aan het licht worden gebracht. Hierbij zal ik ook precies te maten vertellen en de passende links erbij benoemen.

Voor nu ga ik jullie mee nemen in de keus voor deze spiegel. De spiegel is 100cm bij 100cm en heeft een led verlichting aan de zijkant van de spiegel zoals hier te zien is. Zijn jullie al benieuwd naar de mogelijkheden in jullie badkamer? Hier alvast de LINK naar de spiegel die ik gekozen heb. De spiegel is voorzien van ingebouwde led verlichting wat een enorm luxe en fijn kijkende sfeer creëert. Dit zou je in eerste instantie niet denken bij led aangezien men daar vaak de associatie van fel licht mee heeft. In tegendeel in dit geval. Het kijkt enorm fijn en kan goed genomineerd worden met meerdere lampen. Zelf heb ik ook een lamp erbij aangezien ik dit in de avond fijn vind tijdens het douchen.

Door de led verlichting aan de zijkant van de spiegel krijg je een enorm mooi licht geheel door rond de gehele spiegel. De reden waarom ik heb gekozen voor een spiegel met led verlichting is de luxe uitstraling die dit geeft. Ik vind het enorm luxe hoe het eruit ziet en dit is precies het thema wat ik wilde creëren in mijn eigen badkamer. Het gevoel van een luxe hotel of een prachtige spa maar dan voor thuis. Hier heeft Douche Concurrent mij enorm goed bij geholpen! Ik heb hen het thema voorgelegd en zij hebben mij geholpen de passende items op basis van mijn smaak te vinden.

Het Gevoel Van Ruimte

Dit is exact wat ik vind van deze spiegel in deze ruimte. Een ruimtelijk gevoel. Door de afmetingen van de spiegel wordt vrijwel de hele muur gevuld tussen het plafond en de wastafel. Dit geeft een gevoel van ruimte en een geheel. Naast de luxe uitstraling vind ik een passend geheel enorm belangrijk. Vandaar dat ik voor rust in de kleur ben gegaan. Geen knallende meubels maar passende meubels in het geheel.

De Look en Feel van de badkamer is voor mij zo enorm veranderd. Ik ga jullie hier de voor beelden tonen en dan mogen jullie zelf invullen wat een spiegel met led al doet voor een badkamer. Ik zou zeggen, het veranderd alles! Wil je rustig starten met het omtoveren van jouw badkamer dan zou ik je aanraden om te starten met een grote spiegel met led (uiteraard passend in jouw ruimte).

Wat Een Verschil!

Is dit een lelijke spiegel? Nee totaal niet, is de spiegel die ik nu heb veel passender en geeft het meer ruimte aan de badkamer, 100%. Ik ben enorm blij met de keus om te gaan voor ingebouwde verlichting. Douche-Concurrent biedt een enorm ruim assortiment aan spiegel met en zonder verlichting. Ook met en zonder verwarming in de spiegel.

De reden waarom ik juist voor Douche Concurrent heb gekozen is omdat zij een enorm maar dan bedoel ik ook echt een enorm ruim assortiment aan producten hebben. Daarnaast hebben zij de producten die exact passend zijn bij de look en feel die ik wilde creëren in mijn badkamer.

Het gemak waarmee je de spiegel aan en uit kunt zetten is ook nog eens enorm fijn. Hierdoor kun je de spiegel los bedienen van de plafond lamp in mijn geval. Daarnaast vind ik een touch knop er enorm luxe uitzien en geeft dit net dat beetje extra aan het geheel.

Blijf Op De Hoogte.

De komende weken komen er meerdere posts online onder andere over het badmeubel en de design radiator. Ook deze parels zijn afkomstig van Douche Concurrent.

Hele fijne dag en veel shopplezier voor jouw badkamer!

Love Arielle.

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique