Badmat door À la collection

Badmat door À la collection

Badmat @alacollection

Mijn nieuwste badkamer aanwinst!

Zoals jullie misschien al hebben gezien ben ik recent verhuist. Gedurende deze verhuizing heb ik enorm veel tijd en aandacht besteedt aan de badkamer. Zo is de vloer volledig veranderd, het bad heeft dezelfde kleur als de vloer gekregen en de meubels zijn verandert. Dit hebben jullie allemaal in de vorige post kunnen zien. Vandaag ga ik het hebben over mijn nieuwste aanwinst, mijn badmat. De badmat is van À la collection en ik ben er helemaal verliefd op. Hier alvast de link naar de badmatten mochten jullie dat ook leuk vinden in huis!

Ik vind een badmat sfeer en gezelligheid brengen in de badkamer. Nu denk je een badmat dat is toch niet zo’n happening, nee opzich klopt dat. Echter vind ik het wel enorm belangrijk dat alles dezelfde sfeer uitstraalt. Ik heb deze badmat gevonden via À la collection zoals eerder benoemd en dit was voor mij direct een ja. Ze hebben ook een andere variant die ik enorm leuk vind. Het past bij de kleur van de vloer en de sfeer van de badkamer. Hij is wasbaar en heeft leuke details. Daarnaast is hij nog eens enorm zacht, ook niet geheel onbelangrijk.

Mochten jullie nog opzoek zijn naar een toffe badmat of andere leuke badkamer accessoires, neem dan zeker een kijkje op ALACollection!!

Veel liefs XX

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique