Dressoir Van ZenLifestyle

Dressoir Van ZenLifestyle

Zoals jullie hebben meegekregen ben ik recent verhuist en ben ik enorm veel bezig geweest met de styling van mijn huis. Alles is nu af en ik kan niet gelukkiger zijn. Precies zoals ik in gedachten had. Alles past en alles straalt, zo ook mijn hoogglans dressoir van Zen lifestyle. Hier ga ik jullie vandaag meer over vertellen. Hier kunnen jullie alvast de LINK vinden naar het meubel zelf.

Wit Dressoir

Zoals jullie in mijn Instagram stories misschien al hadden gezien heb ik dit prachtige dressoir van Zen Lifestyle aan de muur hangen. Ik heb ervoor gekozen om het te gebruiken als dressoir en niet als tv meubel wat uiteraard ook kan. Hier is geen standaard voor en ligt natuurlijk geheel aan jouw eigen interieur. Zelf heb ik gekozen voor 180cm. Er is ook een 240cm uitvoering of juist een 120cm uitvoering. De keus is natuurlijk afhankelijk van de ruimte en van jouw persoonlijke wensen.

Details

Over de details van het dressoir. De afmetingen zijn 180x40x50. Het kan dienen als dressoir maar ook zeker als tv meubel. Ik heb zelf een van mijn kunstwerken erboven gehangen om extra contrast te creƫren. Zelf heb ik glazen in de kast staan maar je kunt er natuurlijk in bewaren wat je zelf wil. De buitenste twee deuren zijn lades en het midden vak is een druk mechanisme waarin de deur naar voren open gaat. Dit heb ik voor jullie in beeld gebracht zodat jullie begrijpen wat ik bedoel.

Dressoir via Zen Lifestyle

Ik vind dat een dressoir enorm veel stijl en warmte geeft aan het huis. Het maakt het echt af. Ik ben enorm blij met deze keus en kleur van het dressoir. Ik ben erg benieuwd of jullie ook een dressoir hebben of willen in huis. Laat het weten!

Liefs Arielle

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique