Slaapkamer update met direct lampen

Slaapkamer update met direct lampen

Nieuwe lampen

Ronde lampenvoet met gouden kap Light & Living Liva zwart

Recent heb ik mijn slaapkamer een update gegeven met deze prachtige lampen van Directlampen. Aangezien alles in mijn kamer zwart is met bruine tinten vond ik deze lampen enorm passend. Het speelse effect van de vierkante voet in combinatie met de ronde elementen maakt het een mooi object. Zelf hou ik enorm een moderne stijl, strak en chique. Ik heb de lampen bewust met een gouden lampenkappen gekozen aangezien ik vindt dat dit een extra touch geeft aan het geheel. Dit in contrast met de beige kleurige muur zorgt ervoor dat het een speciale uitstraling krijgt.

Zoals je kunt zien is de gehele kamer in dezelfde tinten. Ik vindt rust in een slaapkamer erg belangrijk. Rustige kleuren, eenheid en symmetrie. Daarover gesproken, ik wil altijd aan beide kanten hetzelfde. Op een nachtkastje, in een vensterbank en ga zo maar door. Daarnaast vind ik veranderen in mijn interieur enorm leuk. Ik hou ervan om inspiratie op te doen en dit in mijn eigen stijl door te voeren. Niet omdat ik over het een niet tevreden ben maar omdat ik er oprecht plezier uit haal om te spelen met interieur en elementen. Bijvoorbeeld bij lampen vindt ik het leuk om zo nu en dan een lampenkappen te wisselen. Ik zou het persoonlijk in mijn slaapkamer wel in dezelfde tint houden maar op andere plekken in huis kan dit wel in andere kleuren.

Ik ben enorm benieuwd hoe jullie hierin staan. Houden jullie van interieur wissels en het toevoegen van speciale en nieuwe elementen? Daarover gesproken, ik hou ervan om unieke objecten te verzamelen. Tijdloos en stijlvol. Ik heb mezelf vanaf jong aangewend om te sparen voor dingen die ik ECHT mooi vind en daardoor ook voor lange periodes kan behouden. Zo heb ik unieke lampen verzameld in de afgelopen jaren die ik passend vindt in mijn interieur. Dit hoeven niet per se design objecten te zijn of enorm kostbaar maar dingen die jij ECHT mooi vindt. Laat mij vooral weten hoe jullie hierover denken.

Liefs Arielle XX

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique