Raamdecoratie van Raamdecoratie.com

Raamdecoratie van Raamdecoratie.com

Raamdecoratie van Raamdecoratie.com

Raamdecoratie X Raamdecoratie

Het is weer tijd voor een nieuwe huispost. Dit keer ga ik jullie meenemen in alles omtrent mijn raam decoratie. Ik heb gekozen voor houten jaloezieën van raamdecoratie.com. Ik vind de uitstraling van jaloezieën enorm strak en chic, precies passend bij de rest van mijn meubels. Ik hou ook erg van gordijnen maar vind jaloezieën passender in mijn huis. Boven heb ik korte ramen waardoor gordijnen bijvoorbeeld onlogisch zouden zijn. Wat ik verder erg belangrijk vindt is dat het een geheel is. Zowel aan de binnen als aan de buitenkant van mijn huis is te zien dat het een geheel en een stijl is. Een en dezelfde uitstraling, gemak en comfort. Over dat laatste gesproken. Ik vind het enorm fijn dat je van binnen heerlijk naar buiten kan kijken en van buiten lastig naar binnen. Wel of geen zon in huis is enorm makkelijk door de manier waarop je de jaloezieën open zet.

Het Hele Huis Vol

Ik heb ervoor gekozen de jaloezieën te laten plaatsen. De reden dat ik hiervoor gekozen heb is omdat ik het perfect geplaatst wilde hebben. Voor mij is dit niet een dagelijkse klus en vond ik het belangrijk om op deze manier te doen. De service is enorm fijn en in mijn ogen zeker de investering waard. Het monteren was enorm snel gebeurd. Binnen 2 uur hingen er 24 jaloezieën in mijn huis. Ik heb gekozen voor een band en niet voor koord. Ik vind een band er mooier uitzien en het breekt het geheel. Echter dit is natuurlijk persoonlijk dus dat laat ik verder open. Raamdecoratie.com biedt een ruim assortiment aan opties waaruit je kunt kiezen. Naast houten jaloezieën heb ik gekozen voor op maat gemaakt en niet voor standaard. Aangezien ik het door mijn hele huis heb hangen en ik geen standaard ramen heb was dit voor mij de perfecte oplossing. Om fouten te voorkomen heb ik er ook voor gekozen om het door raamdecoratie.com laten inmeten en het past perfect!

Kwaliteit

Dit is misschien wel het eerste wat mij opviel nadat de jaloezieën waren opgehangen. Het openen en sluiten van de jaloezieën gaat enorm soepel en de structuur van de jaloezie is perfect afgewerkt. Precies wat ik belangrijk vindt. Voor de mensen die denken dat het misschien ‘kil’ kan ogen alleen maar jaloezieën, die angst kan ik wegnemen. Dat is niet het geval. Uiteraard hangt dat af van je type meubels maar de jaloezieën ansicht maken het alles behalve kil. Ik heb bewust voor wit gekozen om het zo licht mogelijk in huis te laten. Zwart bijvoorbeeld vindt ik zelf ook prachtig echter kan dit wel heel donker worden zeker omdat ik een donkere antraciet kleurige vloer heb.

De Perfecte Lichtinval

De zon in huis vind ik heerlijk maar vol in de kijker zitten niet. Door de jaloezieën kan ik ze zo kantelen dat ik van beide het beste heb. Afzonderlijk zitten en toch heerlijk de zon in huis. Raamdecoratie heeft de juiste afmetingen, afwerkingen en kleuren beschikbaar.

De perfecte licht inval

Ik ben enorm benieuwd waar jullie van houden in huis en of jullie zelf ook jaloezieën hebben!

Liefs XX

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique