Koken met Sola

Koken met Sola

Hi lieverds, alles goed? Zoals sommige van jullie misschien al weten ben ik dol op koken en lekker eten. Sola heeft mij een enorm mooie pannenset opgestuurd om heerlijk mee te koken. Zowel een kookset als een prachtige braadpan waar heerlijke stoofpotjes in gemaakt gaan worden. Vandaag zal ik jullie meer vertellen over de pannen, hoe ze mij zijn bevallen en of ik ze zou aanbevelen.

Zoals sommigen van jullie weten hou ik enorm veel van koken, bakken en alles wat maar met eten te maken heeft. Zo ben ik er ook op gekomen om deze post voor jullie te schrijven. Ik denk dat het keukengerei dat je gebruikt enorm belangrijk is. Denk hierbij aan goede pannen, scherpe messen en ga zo maar door. Vandaag gaan we het over mijn nieuwe pannenset hebben en daarnaast over mijn favoriete pan: de braadpan.

Onlangs ben ik begonnen met het koken in mijn nieuwe Sola pannenset. Voor iedereen die alvast een kijkje wil nemen, hier is de LINK. Ik kook voornamelijk veel groenten, rijst en pasta’s waar deze pannen perfect voor zijn. Ze warmen snel en de gerechten blijven enorm lang warm wanneer je de deksel erop doet, echt een enorm pluspunt in mijn ogen. Daarnaast vind ik ze er stylish en chic uitzien wat ik persoonlijk erg belangrijk vind bij mijn keukenspullen. Ik gebruik zelf vaak een aantal pannen tegelijk en vind het dan belangrijk dat niet alles binnen de kortste keren overkookt of aanbrand. Dat ligt uiteraard ook aan de hoogte van je vuur maar ook zeker aan de pannen die je gebruikt. Met de Sola pannenset heb ik hier geen last van gehad en ze bevallen mij dus enorm goed. Zeker een enorme aanrader!

Braadpan van Sola

Naast het koken in de pannenset vind ik het maken van stoofpotjes in de winter een van de allerleukste en lekkerste gerechten om te maken. Heerlijk de hele dag een pruttelende pan op het vuur, ik geniet er enorm van! De braadpan van Sola heeft een enorm groot voordeel en dat is de diepte van de pan. De pan is mooi diep, echter wel zwaar maar niet ontilbaar zoals een gemiddelde gietijzeren pan.

Pannenset Van Sola

Wat Houden We Toch Van Koken

Details & Afwerking

Ook daar ben ik enorm gevoelig voor, de details en logo’s op pannen. De manier waarop het bij Sola is verwerkt is prachtig, ik hou ervan! Het staat niet alleen mooi in je keukenkastje maar het zou ook prachtig in een open rek of open kast staan. Geen lelijke maar mooie stralende pannen.

Ik ben enorm benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie ook zoveel van koken houden als dat ik dat doe!

Liefs Arielle XX

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique