Accessoires door Wants & Needs

Accessoires door Wants & Needs

Hi Hi lieverds, alles goed? Vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie met een aantal van mijn recente accessoires. De accessoires zijn afkomstig van Wants & Needs en ik wilde letterlijk alles wel in huis proppen, zo mooi!

Ik deel vandaag met jullie min favorieten en benieuwd wat jullie hiervan vinden. De Accessoires zijn natuurlijk op vele manieren te combineren in elk type interieur. Ik laat jullie vandaag een aantal van de items zien en hoe ik deze heb gecombineerd in mijn interieur.

Zowel dit schattige aapje als je jellyfish zijn van Wants & Needs. Ik hou zelf enorm van de jellyfishes in deze vorm. Ik vind het er tof en gezellig uitzien, helemaal mijn smaak! Overigens staan al deze items in mijn kantoor dus ik zie ze iedere dag!

Ook the golden hand is van Wants & Needs. Zelf vind ik dit een prachtig object. Daarnaast heb ik er een symbolisch waarde van succes aan gekoppeld. Vandaar dat ook deze in mijn kantoor staat!

Laat mij weten wat je ervan vindt!

Liefs Arielle XX

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique