Douchecabine Door BadkamerXXL

Douchecabine Door BadkamerXXL

Douchewand door BadkamerXXL

..Sealskin Douche Wanden..

Zoals jullie inmiddels weten ben ik verhuist en heb ik mijn badkamer omgetoverd tot een waar spa paradijsje! Van een nieuwe vloer, betegeld bad, meubels tot een compleet nieuwe douche precies in mijn stijl en wens. Een daarbij passende zwarte douche kraan om het plaatje compleet af te stijlen.

Het team van Badkamerxxl heeft mij geholpen bij het uitzoeken van een passende douche wand, het is werkelijk waar een parel geworden. Volledige zwarte frame deuren met glas en een deur die mooi naar buiten opengaat. Overigens kun je zelf kiezen of je de deur laar links of naar rechts open wilt laten gaan. Ik zelf heb de deur naar links open omdat dit bij mij perfect uitkomt ivm het bad wat aan de rechter kant zit. 

De reden dat ik heb gekozen voor een zwarte deur is omdat ik het een luxe uitstraling vind hebben. Dit is precies wat ik wilde creƫren in mijn badkamer. Ik hou enorm van lang douchen en in bad liggen. Voor de mensen die mij langer volgen weten dit! Om deze reden vind ik het ook belangrijk dat mijn badkamer de, voor mij, perfecte uitstraling heeft.

De sealskin soho douchewand is het geworden. De douchewand is leverbaar in verschillende formaten zodat het passend is in jouw badkamer. Daarnaast is het glas voorzien van een anti kalk coating waar ik jullie zo nog iets meer over vertel. 

De kwaliteit van de wanden. De wanden zitten er nu een langere tijd in en ik ben zeer te spreken. Geen lelijke plekken, niks wordt minder in kwaliteit het is echt perfect. Precies zoals ik gedacht en gehoopt had.

Naast de kwaliteit vind ik afwerkingen altijd erg belangrijk. Alles is perfect op maat, netjes afgewerkt en voorzien van afwerk mogelijkheden zoals dopjes op de schroeven aan de buitenkant van het frame. 

Specificaties

Het glas in de douchewand is 8mm dik en voorzien van een anti kalk coating, en dat klopt zeker! Ik droog wel altijd mijn douche uit om de kwaliteit te behouden maar bij een keer vergeten heb ik niet gelijk alles onder het kalk. Daarnaast bij een veeg met een doekje blinkt de wand weer als nieuw. 

Dit maakt douchen echt een feestje! 

Liefs Arielle XX

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique