Handdoeken | Handdoek.nl

Handdoeken | Handdoek.nl

Hi Hi iedereen, zijn jullie al benieuwd naar mijn volgende verhuisproject? Vandaag laat ik jullie mijn prachtige handdoeken zien die ik heb besteld via handdoek.nl. Ik heb een selectie gemaakt van 3 verschillende patronen in twee verschillende formaten. Daarnaast heb ik nog twee sets aan gastendoekjes voor in de badkamer en het toilet. De reden waarom ik voor twee verschillende en niet een formaat heb gekozen is vanwege het gemak en comfort. Ik vind het fijn om een aparte handdoek te hebben voor mijn haar en mijn lichaam zodat ik mijn haar in een toren omhoog kan zetten, haha! Verder vind ik patronen in handdoeken enorm mooi vandaar ook dat ik voor deze patronen heb gekozen. Ik hou van een type stijl net zoals in mijn badkamer te zien is. Nu denk je misschien een stijl maar 3 verschillende patronen? Ja dat klopt. Alle kleuren zijn grijs/antraciet/zwart net zoals de meubels en de vloer in de badkamer. Gecombineerd met wit zoals het plafond en de lichte kleur van de muren.

Hier zie je de verschillende patronen waar ik voor gekozen heb. Hierboven twee varianten van de grote en kleinere handdoeken en hier beneden de gastendoekjes. De stippen handdoeken heb ik ook gekozen in de formaten zoals hierboven. Ik vind het fijn om af te wisselen in verschillende kleuren en patronen. Daarnaast vind ik het erg tof in de badkamer als er een grote stapel verschillende handdoeken liggen en of hangen. Ik ben zelf nog opzoek naar een groot rek waar ik alle handdoeken oprol. Ik heb het juiste formaat nog niet kunnen vinden. Verder vind ik het prachtig als er mooie handdoeken op de radiator hangen. Ik vind dat dit een bepaalde sfeer aan de badkamer geeft.

Waar heb ik voor gekozen?

  • Zwarte stippen –> Link
  • Grijze sterren –> Link
  • Licht grijzige zigzag –> Link
  • Antraciet grijze zigzag –> Link

Alle handdoeken zijn voorzien van een leuk detail namelijk een oranje haakje. Dit kun je duidelijk in beed brengen door het aan een rekje te hangen maar ook als je ze neerlegt op de badrand of in de kast. Het kan uiteraard ook zijn dat je dit niet duidelijk in beeld wil hebben dan vouw je de handdoeken naar binnen. Ik hou er zelf wel enorm van. Ik vind het bij de gastendoekjes ook enorm schattig als je die aan een haakje hebt hangen of hebt liggen ergens.

Momenteel heb ik de handdoeken in een kast liggen. De kast is open waardoor je ziet dat er prachtige sets in liggen. Ik hou hier persoonlijk enorm van maar snap ook goed als mensen dit niet willen.

De reden waarom ik mijn selectie bij handdoek.nl heb gemaakt is omdat zij mij opvielen door hun ruime assortiment. Daarnaast hebben zij hele fijne prijzen waardoor het ook leuk is om een nieuwe set handdoeken te kopen in plaats van dat je opziet tegen deze investering. Niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit is super! De handdoeken zijn enorm zacht, iets wat ik zelf erg belangrijk vind. Daarnaast vind ik het belangrijk dat handdoeken niet na een keer wassen lelijk worden, rafelen of vervagen. Ik heb de handdoeken daarom een week ‘getest’ met wassen en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ze prachtig van kwaliteit blijven. Was je handdoeken ook niet op 60 graden een uur lang en in de droger, en elke dag want dan wordt uiteraard elke handdoek lelijk.

Ik ben enorm benieuwd wat jullie vinden van deze prachtige parels!

Love Arielle.

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique