Cadeau Tips voor elk budget!

Cadeau Tips voor elk budget!

Kerst komt steeds dichter bij, een heerlijk moment om je geliefden blij te maken met cadeautjes. Ik heb voor jullie een lijstje gemaakt aan cadeau tips voor ieder budget! Vieren jullie de feestdagen ook zo uitgebreid?

Ik heb een tijdje rondgekeken online en heb een enorm mooie selectie bij de Douglas gevonden. De Douglas biedt een ruim assortiment aan geuren, body en gezichtsproducten. Zelf vind ik het enorm belangrijk om mijn gezicht en huid goed te verzorgen. Hetzelfde geldt voor het dragen van een heerlijke geur. De Douglas biedt een ruim assortiment aan geuren voor verschillende doelgroepen, voor ieder wat wils. Ik hou persoonlijk enorm veel van sterke en krachtige geuren. Sinds een tijd biedt Douglas de geuren van Jo Malone aan, de intens lijn is mijn ultieme favoriet. Zowel voor de geuren als voor de body producten. Daarnaast biedt het een ruim assortiment aan make-up producten waaronder Benefit, MAC en Chanel, mijn enorme favorieten.

Rituals is een van de meest voorkomende geschenken om te geven. De Douglas biedt daarin een ruim assortiment. Zowel geschenkdozen als losse producten.

Als ik aan make up en beauty producten denk dan ga ik het liefst langs de Douglas. Zowel online als offline in de winkels. De cadeautjes worden altijd leuk ingepakt en ik wordt altijd goed geadviseerd.

Ik heb een aantal cadeautjes per categorie uitgelicht zodat jullie deze tips mee kunnen nemen tijdens het winkelen! Zelf vind ik het altijd belangrijk om bij een cadeau naar de persoonlijkheid van de persoon in kwestie te kijken. Zo kan je bij de Douglas jezelf volledig uitleven. Ik heb per categorie een aantal producten uitgelicht die ik een leuk cadeau vindt om te geven.

Cadeautjes onder €10,-

Hier een aantal tips om voor minder dan €10,- de leukste cadeautjes voor kerst te shoppen.

En nog wat ander type inspiratie voor jullie. Shop deze items online en maak jou geliefde blij!

Cadeautjes onder €30,-


Een aantal cadeau sets onder €30 voor onder de boom. Shop onder andere deze prachtige cadeautje online of in de winkel.

Een andere categorie cadeautjes voor onder de boom.

Cadeautjes onder €50,-


Shop de mega deals online. Ronde de kerst periode is het altijd handig om je ogen goed open te houden om prachtige cadeautje te shoppen met enorme kortingen!

Nog een mooie selectie met cadeautjes om te shoppen!

Ik hoop dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren en kunnen helpen bij jullie zoektocht naar kerstcadeaus. Ik wens iedereen een enorm fijn en liefdevol kerstfeest en alvast een heel gelukkig nieuwjaar! Mogen al jullie wensen uitkomen! Heel veel shop en voornamelijk geef plezier! #theseasonofgiving!

Love Arielle By ArielleDannique

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique