GoodieBox Box Kopen

GoodieBox Box Kopen

http://www.goodiebox.nl

Hii Guys, het is alweer even geleden dat ik een post heb gedaan omtrent beauty producten. Aangezien ik hier altijd super positieve reacties op krijg leek het mij ook leuk om dit weer te . Ik schrijf deze post in het Nederlands omdat ik Goodiebox hier ook duidelijk onder de aandacht wil brengen. Ik kreeg veel reacties op de Instagram posts dus vandaar dat ik wat leuks ga vertellen hierover. Ik zal de algemene punten wel in het Engels erbij schrijven zodat dit ook voor iedereen te begrijpen is!

Goodie Box Wat Is Het?

Waar gaat het bij Goodiebox om en wat is nou eigenlijk het ontzettend leuke aan het ontvangen van deze boxen?
  • Een Goodiebox bevat altijd 5 tot 7 producten;
  • De waarde van de box is +/- €65,- echter betaal jij maar €19,95, een mega voordeel dus!;
  • De box wordt een keer per maand bezorgd;
  • Wat je ontvangt is altijd een verrassing;
  • Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Je hebt nog tm 19 maart om de box van deze maand te bestellen met een waarde van €99. Dus wil je het een keer proberen, dan zou ik dat zeker NU doen!!!

For the people not speaking Dutch who do want to subscribe to Goodiebox, let me tell you some details:

  • A Goodiebox always contains 5 to 7 products;
  • The box has a value of €65,- and you only pay €19,95;
  • The box gets delivered once per month;
  • What you get is always a surpirse;
  • Not happy?? You will get your money back!

You have until the 19th of March to order this box. The box has a value of €99 so if you want to try it out I would highly recommend you to do it NOW!!!

Mijn ervaring met Goodiebox

Uiteraard heb ik zelf ook een aantal keren gebruik gemaakt van Goodiebox en deel ik graag met jullie hoe mij dit is bevallen. Allereerst vind ik het concept enorm tof. De waarde van de box in relatie tot wat je er voor betaald, daar hoef ik verder geen woorden aan toe te voegen want dat is gewoon super! Daarnaast vind ik het dus heel leuk om nieuwe producten uit te proberen en te ontdekken, exact het concept van Goodiebox. Verder, de producten die ik tot nu toe in de boxen heb ontvangen zijn zo ontzettend fijn! Het is een variatie van maskers, scrubs, make up, nagellak en ga zo maar door. Omdat het zo divers is, kun je op een moment zoveel producten testen. Vervolgens heb je een maand voordat er een nieuwe box op de stoep staat. Uiteraard kun je dan ook nog de producten testen maar ik vind het dan leuk om weer de volgende box te testen. De producten uit de box ervoor gebruik ik uiteraard gewoon door.

Importance of self care!

Het onderhouden van je lichaam en een moment voor jezelf nemen is zo belangrijk. Tegenwoordig is iedereen druk met alle daagse dingen, werken, druk vanuit werk en ga zo maar door. Je to do list blijft maar groeien en tijd voor jezelf wordt steeds korter. Juist daarom is het zo fijn om af en toe een moment voor jezelf te pakken. Met de Goodiebox kun je allerlei verschillende dingen testen om even tijd aan je zelf te besteden. Daarom wil ik ook iedereen als advies meegeven, neem elke dag een moment tijd voor jezelf om even heerlijk te ontspannen!

Veel Liefs Arielle By ArielleDannique

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique