Facings Vervangen Bij Tanndartsenpraktijk WIT

Facings Vervangen Bij Tanndartsenpraktijk WIT

Zoals benoemd in mijn laatste post, heb ik facings op mijn tanden. Deze zijn geplaatst omdat mijn tanden te klein bleken na het dragen van mijn beugel. Daarnaast had ik lichtelijke glazuur vlekken waardoor het een geheel is gemaakt. 

Omdat ik mijn tanden heb laten bleken en de facings uiteraard niet volledig waren mee gebleekt zijn deze vervangen in Tandartsenpraktijk WIT. Hetgeen ik altijd gewild heb met mijn tanden is werkelijkheid geworden. Een volledig, recht, stralend, wit gebit. Je kan mij niet gelukkiger maken.

Allereerst is er gekeken naar een passende kleur voor de facings. Aangezien ik eerst mijn tanden heb laten bleken kon de kleur exact worden afgestemd voor een mooi geheel. Zoals hier te zien is, had ik gelere voor tanden en hier en hier en daar wat vlekjes en randjes op mijn voor tanden. Na het bepalen van de kleur zijn mijn huidige facings eraf geslepen en vervangen door nieuwe. Een geheel handmatig proces.

Voordat mijn facings eraf gingen!

Nu wil ik jullie een tip geven. Denk niet van te voren dat bleken met facings of gaatjes niet mogelijk is, neem contact op met tandartsenpraktijk wit en vraag hier naar. Zij helpen je met alle liefde verder en geven je daarin een goed advies. 

De tandarts heeft de oude facings verwijdert en zijn uiterste precisie nieuwe over mijn tanden geplaatst. Een hele klus maar wat een resultaat. Dit is gedaan zonder verdoving waardoor het iets wat gevoeliger was aan het tandvlees. Ik kreeg van te voren te optie om verdoving te plaatsten echter probeer ik het altijd liever zonder. Ik ben niet zo’n held met naalden… 

Tijdens de behandeling kreeg ik de mogelijkheid om te kijken naar de vorm waardoor ik zelf akkoord kon geven of ik nog iets anders zou willen. Na mijn akkoord zijn de facings volledig afgewerkt waardoor de mooie glans ontstond. Gelukkiger kon je mij niet meer krijgen. 

Ik wil ook hier nogmaals een bedankje doen aan Wils voor het af maken van mijn gebit! Ook aan tandartsenpraktijk WIT uiteraard voor deze geweldige behandelingen! 

Deze lach krijg je niet meer van mijn gezicht!

With love Arielle XX

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique