Tanden Bleken bij Praktijk WIT!

Tanden Bleken bij Praktijk WIT!

Zegt dit genoeg?!? Voor de mensen die mij volgen op instagram @arielledannique, hebben gezien dat ik vorige week mijn tanden heb laten bleken bij tandartsenpraktijk WIT in Amsterdam. Aangezien mij dit meer dan goed is bevallen en ik hier vooraf enige vraagtekens (bij het bleken zelf ivm mijn eigen gebit) bij had, leek het mij goed dit met jullie te delen.

Allereerst zal ik jullie de reden van mijn twijfels schetsen. Ik heb op mijn 14e mijn beugel laten verwijderen waarna bleek dat de twee tanden naast mijn voortanden te klein waren. Mijn tandarts heeft dit destijds groter gemaakt door middel van een composiet facing. Mijn probleem was opgelost en mijn gebit was weer mooi! In de loop der jaren zijn mijn tanden van kleur veranderd en in mijn ogen geel geworden. Toen in aanraking kwam met tandartsenpraktijk WIT was ik meteen enthousiast. Maar nu denken jullie vast, je zei toch net dat je twijfels had? Dat klopt. De reden hiervoor was mijn facings waar ik jullie net over vertelde. Ik heb namelijk altijd begrepen dat facings totaal niet mee kleuren.

Na overleg met de tandarts hebben we besloten mijn tanden te bleken en vervolgens de facings te vervangen. Zo gezegd, zo gedaan. laten we het hebben over het bleken. We begonnen met het bekijken van de kleur van mijn eigen tand en de kleur die wordt verwacht na het bleken. Dit is een schatting, en geen garantie uiteraard. Ik kan je vertellen, bij mij heeft het boven verwachting uitgepakt, echt geweldig!!

Vervolgens het plaatsen van de cofferdam. Dit zorgt ervoor dat je tandvlees niet in aanraking komt met de waterstofperoxide en dus jouw tandvlees beschermt.

Hij zit erop, veilig en wel. Nu kan het bleken beginnen. Het bleken gebeurt in 5 sessies van 12 min. Je bent in een uur de gelukkige eigenaar van nieuwe witte tanden. Om de 12 min wordt de oude vloeistof verwijdert en nieuwe wordt aangebracht.


Tijd voor het bleken! Ik weet nu de verwachte kleur, de duur dus lets go!

En we zijn klaar. Prachtig witte tanden, je kan mij niet blijer maken!

Voor alle info en voor het maken van een afspraak/consult, kun je een kijkje nemen op de WEBSITE.

Veel liefs! XX

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique