Design Radiator Via Douche Concurrent

Design Radiator Via Douche Concurrent

Hi Hi iedereen, we zijn er weer met een nieuwe badkamer update. Allereerst hopen wij dat jullie net zo enthousiast zijn over de badkamer spullen als dat wij zijn! Zoals jullie hebben kunnen zien is er een uitgebreide post over de spiegel en het badmeubel. Vandaag is de design radiator aan de beurt. Ook deze is afkomstig van Douche Concurrent. Zoals bij de andere items was hier ook een ruim assortiment aan keus. Van formaat, tot kleur, tot uitstraling.

Design Radiator Door Douche Concurrent.

De reden dat ik voor een design radiator heb gekozen is omdat ik dat perfect vind passen in de stijl die ik wil creƫren in mijn badkamer. Daarnaast is het ontzettend functioneel voor je handdoeken. In de ochtend uit de douche stappen en een warme handdoek van het rek pakken, daar word ik blij van! Aangezien Douche Concurrent genoeg keus heeft dat binnen mijn smaak valt kon ik het niet laten om ook deze er bij te bevestigen. In de showroom in Beverwijk heb ik alle verschillende radiatoren bekeken en is mijn oog gevallen op deze. Qua kleur en stijl komt het perfect overeen met de rest van de badkamer. De kleur is antraciet grijs net zoals het badmeubel en de vloer.

Naast het feit dat ik een grote radiator in een badkamer prachtig vind is het ook enorm functioneel. Het biedt enorm veel warmte en oppervlak om handdoeken op te hangen. Ik vind het persoonlijk enorm mooi als de radiator de gehele muur vult, of bijna de gehele muur. De reden hiervoor is dat ik het dan een mooi geheel vind.

De aansluiting is nog al een ding. Douche Concurrent had een goed systeem bijgeleverd echter paste dat helaas niet in mijn badkamer. Vandaar dat het op een andere manier is aangesloten. De reden waarom ik dit benoem is omdat dit per badkamer verschilt en dus niet de manier is waarop het in iedere badkamer zal worden aangesloten. Daarnaast vind ik de kraan die erop zit enorm tof. Het maat het een geheel en volledig af.

Laat mij weten wat jullie ervan vinden!

XX Arielle

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique