GoodieBox Feestje

GoodieBox Feestje

Hii lieverds, dat is alweer een tijdje geleden!! Zoals jullie weten ben ik fan van Goodiebox en ontvang ik regelmatig boxen. Ook vandaag neem ik jullie weer mee in een gezellig feestje om goed je huid te verzorgen. Dit keer heb ik een lekker avondje met mijn zusje ingepland. Iets wat er in de praktijk veel te vaak bij inschiet omdat iedereen het nou eenmaal druk heeft. Ik vind het belangrijk om goed te zorgen voor mijn huid aangezien ik hier nu en later profijt van heb. Keep in mind dat alles wat je nu niet doet qua verzorging later niet meer herstelt kan worden. Aangezien ik iedere dag make-up draag vind ik het belangrijk om mijn huid in de ochtend en in de avond goed te verzorgen. Daarnaast douche ik vaak twee keer per dag waar mijn huid ook van te lijden heeft. Ik smeer daarom iedere ochtend een dag creme en een body lotion die goed hydrateert. Daarnaast zorg ik ervoor dat mijn producten een SPF bevatten om tegen de zon te beschermen. In de zomer smeer ik mijn huid iedere ochtend in met een zonnebrand in plaats van een body lotion. Vervolgens doe ik mijn make up op. In de avond haal ik eerst mijn make-up eraf, stap ik onder de douche en vervolgens doe ik of een masker of een nachtcreme op. Ik doe regelmatig (2 keer per week) een gezichtsmasker op. Ik merk dat mijn huid hier veel baat bij heeft.

Tell Me More…

Om nog even een recap voor jullie te doen, leg ik jullie nogmaals het concept van Goodiebox uit:

  • Ontvang iedere maand een box voor €19,95 twv €65
  • Iedere maand een andere inhoud
  • Iedere maand een nieuwe verassing
  • Maandelijks opzegbaar

Zoals ik eerder al noemde heb ik deze keer een heerlijke avond met mijn zusje gehad waarin wij de diverse producten uit de goodiebox getest hebben. Om jullie mee te laten genieten hebben wij wat shots vast gelegd. We hebben lekker onze haren gewassen, make-up op gedaan en hebben daarna een hapje gegeten in de stad. Toen wij thuis waren hebben wij allebei een heerlijk bubbeling masker op gedaan. Dit is een van de grootste aanraders! Ik ben sowieso een fan van maskers, je huid wordt er extreem zacht van en wordt goed gevoed. Ik vind het nemen van een masker zo lekker voor je huid, het voelt zo fijn!

Ben jij ook zo enthousiast geworden over het Goodiebox concept? Neem vooral een kijkje op de website om alle ins en outs te weten te komen of bij vragen waar ik nog geen antwoord op heb gegeven. Vind de link HIER.

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique