Met het gezin naar de beste dierentuin van Europa, PARI DAIZA

Met het gezin naar de beste dierentuin van Europa, PARI DAIZA

WAUW! Onze eerste reactie toen wij aankwamen bij Pari Daiza afgelopen week. Afgelopen week zijn wij als gezin bij Pari Daiza geweest. Ik had het park al meermaals voorbij zien komen op socials en kon ook echt niet wachten om het in het echt te zien. Het is ENORM. 7500 dieren die verblijven in enorm grote resorts. Aandacht voor de dieren staat bij Pari Daiza centraal en dat zie je overal terug. Van de voeder momenten tot de relax momenten voor bijvoorbeeld de olifanten.

Overal is over nagedacht in het park. Je zult maar naar de wc gaan in een real life aquarium waar de kwallen en vissen boven je zwemmen. Of wandelen tussen de apen tot overnachten met uitzicht op de dieren.

Wij verbleven in een van de farm house lodges. Wij zaten zelf in deze: FARMHOUSE LODGE. Echt fantastisch! We werden wakker met uitzicht op de diertjes, zelfs wij voelden onszelf weer helemaal kind qua blijdschap. De kamer was enorm modern en netjes. We hebben heerlijk gegeten bij het restaurant en hebben zaterdagochtend heerlijk ontbeten. Om jullie nog een beeld te geven om bij weg te kwijlen

Als je een verblijf boekt bij Pari Daiza heb je enorm veel opties inbegrepen:

  • Toegang tot het park op de dag van aankomst tot de dag van vertrek (en dit vanaf 9 uur, ofwel een uur vroeger dan het dagpubliek);
  • Bagage wordt opgehaald bij aankomst en vertrek;
  • Gratis parking voorbehouden aan de gasten van het Resort;
  • Gratis wifi tijdens het gehele verblijf;
  • Ontbijt voor het hele gezin (Amerikaans buffet);
  • Avondeten (exclusief dranken) in l’Octopus/Izba of de Mökki;
  • Welkomstpakket in de kamer (thee, koffie);
  • Welkomstgeschenk in uw accommodatie;
  • Gezelschapsspellen ter beschikking (op aanvraag bij de receptie van het hotel);
  • Ook buiten de openingsuren van Pairi Daiza toegang tot de wereld The Last Frontier en The Land of the Cold. Vooral dit is echt een fantastische bijkomstigheid. Genieten in ALLE rust en alle dieren die rustig hun ochtend aan het starten zijn.

Ik heb daarnaast ook veel content gedeeld op Instagram dus mocht je het leuk vinden om dit te zien neem dan een kijkje op @arielledannique in de story highlights Pari Daiza, de videos en de posts om nog eens extra mee te genieten.

Ik zou het liefste volgende week weer gaan! Check de website en bekijk jouw mogelijkheden want geloof mij dit wil je echt niet missen. Dit is geen betaald partnerschap!

Liefs Arielle

Arielle Dannique
Arielle Dannique
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Thanks For Visiting My Blog And Reading My Stories, Hope To See You Again Soon! X Arielle By ArielleDannique